doi angajați isu sibiu, locul întâi la două probe de la campionatele naționale al pompierilor

Pompierii de la ISU Sibiu au obținut locul 2 la etapa finală a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, întreceri desfășurate la Târgu Jiu în perioada 28 – 31 august.

Pompierii sibieni au arătat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu că sunt ambițioși, profesioniști și foarte rapizi. ISU Sibiu a obținut locul 2 în clasamentul general, după ce a terminat pe locul secund la probele de pistă cu obstacole pe 100 metri, scara de fereastră și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă. 

Reprezentații echipelor și-au demonstrat rapiditatea și îndemânarea în cadrul celor patru probe: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 de metri”, „Ștafeta 4 x 100 de metri” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

În cadrul Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență – Etapa Finală, pe lângă premiile acordate întregii echipe, s-au acordat și premii individuale pentru cele mai bune rezultate individuale, unde s-au remarcat doi angajați ai ISU Sibiu.
Iulian Spinciu și Raul Nistor, primii la probe individuale
doi angajați isu sibiu, locul întâi la două probe de la campionatele naționale al pompierilor
Astfel, plutonierul major Iulian Spinciu a fost primul la proba pista cu obstacole pe 100 metri, iar soldatul Raul Nistor a fost primul la probele scara de fereastră și la duel.
”Campionii de la ISU Sibiu – Plt. maj. Spinciu Iulian și Soldat Nistor Raul
Suntem mândri cu ei:
Plt. maj. Spinciu Iulian – LOCUL I – proba Pista cu obstacole pe 100 m
Soldat Nistor Raul – LOCUL I – proba Scara de fereastră și la proba Duel
Ambiția, munca și determinarea, v-au condus la aceste rezultate impresionante! Ne mândrim cu voi și pe această cale întreaga familie a pompierilor sibieni vă felicită pentru rezultatele remarcabile pe care le-ați obținut!” se arată în comunicatul dat publicității vineri de ISU Sibiu.
Competiția este organizată anual și are ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Ultima oră

Comentariul meu