directorul csc 1599 șelimbăr, cornel stănilă, vineri seară la ora de sport. aflăm și de ce au fost refuzați șelimbărenii să joace pe “municipal”

Directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă a fost invitat la Ora de Sport, un nou produs online lansat de Ora de Sibiu.

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat recent Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție a Orei de Sport, redactorul-șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Cornel Stănilă, directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr. Echipa șelimbăreană este revelația startului de sezon în Liga 2, unde are patru victorii din tot atâtea meciuri, fiind prima în clasament.

La Ora de Sport, directorul Stănilă a discutat deschis despre subiecte extrem de interesante, precum reconstrucția totală a lotului din vară, situația lucrărilor la noul stadion de la Șelimbăr sau de ce ”călăreții roșii” nu pot juca pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Emisiunea integrală în care redactorul șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Cornel Stănilă va fi difuzată vineri, 1 septembrie, de la ora 20.00, pe www.oradesibiu.ro, Instagram, Youtube, Linkedin și pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu