update. accident grav între ruși și șeica mare. un bărbat descarcerat și alți trei răniți duși la spital (foto)

Un accident grav între Ruși și Șeica Mare s-a produs vineri după-amiază. Un bărbat a rămas încarcerat iar alte trei victime au fost transportate la spital.

Traficul a fost reluat în ambele direcții între Ruși și Șeica Mare.

Update

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Ruși, a virat la stânga pentru a intra într-o stație de carburant, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dârlos.
Cei doi conducători auto și cei doi pasageri din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 42 de ani și un tânăr de 16 ani, din Dârlos, au fost transportați la spital conștienți.

Traficul este blocat total în continuare, potrivit IPJ Sibiu.

update. accident grav între ruși și șeica mare. un bărbat descarcerat și alți trei răniți duși la spital (foto) update. accident grav între ruși și șeica mare. un bărbat descarcerat și alți trei răniți duși la spital (foto) update. accident grav între ruși și șeica mare. un bărbat descarcerat și alți trei răniți duși la spital (foto)

În accident au fost implicate două autovehicule și patru persoane (trei adulți și un minor).  Echipajele de descarcerare au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 51 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și transportat la UPU Sibiu conștient, având un traumatism cranio-cerebral și politraumatisme.

Celălat echipaj SMURD a preluat o femeie de 22 de ani cu o plagă la picior. Și aceasta este transportată la UPU Sibiu. SAJ a preluat o femeie de 42 de ani și minorul de 16 ani. De asemenea pompierii au asigurat și măsurile specifice de protecție și securitate la incendiu întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Știrea inițială

ISU Sibiu intervine de urgență la un accident rutier pe DN 14 la ieșire din localitatea Șeica Mare spre Ruși, transmite IPJ Sibiu. La fața locului sunt mobilizare două echipaje SMURD din care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SAJ, două autospeciale de descarcerare și două de stingere.

update. accident grav între ruși și șeica mare. un bărbat descarcerat și alți trei răniți duși la spital (foto)

La acest moment se lucrează pentru extragerea unei victime încarcerate și alte două persoane primesc îngrijiri medicale, potrivit ISU Sibiu.

SAJ SIBIU a redirecționat un echipaj de tip B ,care mergea la o altă solicitare, la un accident rutier petrecut în apropiere de Seica Mare .Din primele informatii sunt 3 victime ,conștiente, iar una este incarcerata. Echipajele SAJ și ISU prezente la fata locului asigura asistenta medicala victimelor.
Intervenția este în dinamica.

Ultima oră

Comentariul meu