vâlcea, târgu mureș și craiova vin la memorialul elemer tordai de la sibiu

Clubul de baschet masculin CSU Sibiu a definitivat lista echipelor care vor participa la tradiționalul Memorial Elemer Tordai, care se va disputa în Sala Transilvania, în perioada 10-11 septembrie.

CSU Sibiu va disputa ultimele teste înainte de startul noului sezon în Sala Transilvania, la Memorialul Elemer Tordai, pe 10 și 11 septembrie. Alături de echipa organizatoare, CSU Sibiu, la turneu mai vin nou-promovata CS Vâlcea 1924, CSM Tg. Mureș și SCM Craiova. Echipele din Tg. Mureș și Craiova au participat la memorial și anul trecut. Memorialul de la Sibiu se va disputa în sistem Final Four, cu semifinale și finale.

Până la turneul pe care îl va organiza în Sala Transilvania, BC CSU Sibiu mai are programat un amical cu CSO Voluntari, pe 5 septembrie.

Interesant este faptul că CSU Sibiu va începe noul sezon din Liga Națională pe 23 septembrie, chiar cu CS Vâlcea, echipă care vine la memorial. Mai mult, cele două formații se vor întâlni și în grupa de Cupa României de la Constanța, programat în perioada 15-17 septembrie.

 

Ultima oră

Comentariul meu