șofer încătușat la sibiu după ce i s-a făcut rău la volan. poliția spune că ”era confuz și necooperant” (video)

Polițiștii sibieni și un echipaj SAJ au intervenit miercuri seară, 30 august, în jurul orei 20.00, pe Calea Gușteriței unde un șofer s-a comportat ciudat în trafic, fiind suspectat că ar fi consumat substanțe sau alcool.

Un cititor a surprins imagini în care un șofer a fost încătușat pe Calea Gușteriței. Inițial s-a crezut că bărbatul ar fi consumat alcool sau droguri.

„S-a oprit bărbatul cu mașina, în mijlocul drumului, apoi a început să gesticuleze într-un mod ciudat în mașină, se zbătea, oamenii au intervenit, au încercat să discute cu el, dar îi ignora și apoi s-au dat la o parte și bărbatul se comporta foarte ciudat, nu își putea controla corpul din câte am văzut. Apoi au chemat politia, au sosit două mașini de politie si un echipaj de ambulanță, l-au încătușat, apoi a fost băgat în mașina poliției, apoi în ambulanță, dar foarte greu, căci nu se putea controla. A fost pus pe perfuzii din cate am văzut și se comporta ciudat”, spune cititorul.

Polițiștii susțin că în urma controalelor bărbatul nu consumase droguri și nici alcool, ci i s-a făcut rău la volan din cauza unei probleme de sănătate pe care șoferul o avea.

„În seara zilei de 30 august, la ora 20,23, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu, pe partea carosabilă este oprit un autoturism al cărui conducător auto s-ar afla sub influența alcoolului sau a drogurilor. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu, care au constatat că este vorba despre un șofer confuz, necooperant, motiv pentru care au luat măsura scoaterii din autoturism și imobilizării bărbatului în cauză pentru evitarea unei stări de pericol.
Conducătorul auto a fost testat atât pentru depistarea consumului de alcool, cât și pentru depistarea consumului de droguri, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Totodată, la locul incidentului a fost solicitată și prezența unui echipaj medical, care l-a transportat pe bărbat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poliția a acționat conform procedurilor locale??? Din ce cărți juridice a scos acea afirmație?