promenada sibiu se îmbracă în culorile toamnei: ținute back to business și back to school pentru noul sezon
foto Arhivă

Tonurile de pământ, albastrul și verdele sunt vedetele sezonului la Promenada Sibiu, și se potrivesc perfect în ținutele pentru birou sau școală.

Una dintre piesele statement din noile colecții este jacheta cropped. Aceasta continuă să fie alegerea cea mai stylish pentru zilele răcoroase și poate fi purtată în variante de crem, kaki, maro și verde închis, culori care adaugă dinamism oricărei ținute. 

La Zara, piesele care alcătuiesc colecția Workwear păstrează linia relaxat-elegantă a brandului și materialele de calitate, indiferent că e vorba despre un trench oversized, o parka scurtă, un pantalon carrot  sau un pulover polo. Colecția Back to School include articole esențiale pentru activități fizice, tricotaje, denim, uniforme, paltoane și accesorii. 

Colecția Bershka Back to School pentru teens pune accentul pe confort și mizează pe tonuri de gri, black & white, kaki și denim. Tinerii vor găsi aici hanorace oversized, pantaloni cargo și jogger, fuste mini serj, jeans skater, geci dad fit, pantofi Mary Jane, mocasini cu talpă track și teniși sport. 

Stradivarius își surprinde clienții cu sacouri elegante, hanorace confortabile, încălțăminte versatilă și accesorii chic.

Sinsay propune pentru cei mici pulovere pufoase și tricouri cu imprimeuri, în timp ce pentru adulți aduce ținute lejere, printre care rochii midi, cămăși, jeans și pantaloni din stofă, completate de încălțăminte și accesorii trendy.

La Reserved, noua colecție Back to Business include piese elegante, precum trenciuri clasice, cămăși din mătase și sacouri de lână, dar și piese casual precum geci biker, cardigane, cămăși denim sau jeanși flare. Colecția Back Together aduce articole cool pentru vestimentația școlarilor: gegi bomber, berete din lână, bluze și pantofi sport, fuste plisate, șepci și rucsacuri. 

La New Yorker,  școlarii vor găsi jachete din piele și tricouri cu imprimeuri, în timp ce adulții au la dispoziție cămăși, bluze și rochii cu croieli inedite pentru ținutele office, completate de accesorii îndrăznețe pentru un plus de originalitate.

Mai multe informații despre noutățile toamnei, dar și despre alte activități și campanii ale centrului comercial se regăsesc pe site-ul www.promenadasibiu.ro .

Ultima oră

Comentariul meu