antrenorul măgurii cisnădie, după debutul cu stângul în campionat. ”am făcut multe greșeli în momente decisive”

Măgura Cisnădie a pierdut miercuri seară,  în prima etapă a Ligii Naționale feminine de handbal, la Baia Mare, 27-29 cu Minaur.

Cu unul dintre cele mai mici bugete din campionatul feminin de handbal, de circa 1 milion de euro, Măgura își propune un sezon cât mai bun în Liga Națională. Bugete mai mici decât Cisnădia mai au doar HC Zalău și Știința București.

Oaspetele puteau obține un rezultat favorabil, mai ales că, cu cinci minute înaintea finalului, scorul era egal.  La finalul jocului din prima etapă, de la Baia Mare, antrenorul Măgurii, Alexandru Weber a acuzat erorile făcute în atac de echipa sa în momentele psihologice ale jocului.

“A fost un meci echilibrat, puteam să îl câștigăm și noi, dar s-a impus Baia Mare. Am făcut cam multe greșeli în momentele decisive și le-am dat prea multe mingi ușoare pentru faza lor a doua și pe contraatac și cred că aici s-a făcut diferența. Avem obiectiv să câștigăm cât mai multe meciuri. Ediția din acest an a Ligii Florilor este mai puternică, cu siguranță. Va fi un campionat puternic” a anunțat Alexandru Weber.

Măgura a câștigat însă un portar de clasă, muntenegreanca Marina Rajcic având în jocul de la Baia Mare un procentaj al mingilor apărate de peste 40%. Portarul Măgurii a fost cea mai bună jucătoare de pe teren.

Valentina Bardac: ”Să obținem cât mai multe puncte”

Coordonatorul de joc al echipei din Cisnădie, Valentina Bardac speră ca Măgura să elimine în jocurile viitoare erorile din meciul de la Baia Mare. “A fost un meci disputat, un meci echilibrat, ne-am jucat șansa până la capăt. Din păcate pentru noi, am făcut ceva mai multe greșeli decât adversarul și asta a dus la înfrângerea noastră de miercuri. Sperăm să reușim cât mai multe faze frumoase și să eliminăm cât mai multe dintre greșelile făcute. Noi jucăm fiecare meci la victorie și ne dorim să obținem cât mai multe puncte” a declarat Valentina Bardac după jocul de la Baia Mare.

În etapa a doua a campionatului, Măgura pare condamnată la un alt eșec, urmând a întâlni duminică, la Cisnădie, pe campioana CSM București. Partida este programată duminică, de la ora 15.30 și va fi transmisă în direct de Pro Arena.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu