Pardon, primul restaurant din Sibiu care adoptă un program de lucru ca locațiile din marile orașe europene

Restaurantul Pardon își schimbă orarul de funcționare pentru a adopta un program de lucru european. Mai exact locația de pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu va avea o pauză de prânz așa cum se întâmplă și la restaurantele din marile metropole europene.

Programul cu pauză la prânz este adoptat cu succes de zeci de ani de majoritatea restaurantelor din Germania, Franța, Italia, Spania sau Anglia.
Practic noul program va fi între orele 12:00 – 15:00 și 18:00 – 23:00. Restaurantul va fi în pauză între orele 15:00 – 18:00, patronatul de la Pardon justificând această decizie prin oportunitatea de a ”le oferi angajaților noștri o pauză bine meritată”.
”Este esențial pentru noi ca angajații noștri să aibă timpul necesar pentru a se ocupa de nevoile personale, să petreacă timp de calitate cu familia și să-și rezolve problemele cotidiene, cum ar fi facturile, vizitele la bancă sau cumpărăturile. Acest model de program de lucru, specific țărilor europene, s-a dovedit a fi benefic atât pentru afaceri cât și pentru echipa de lucru”, spun cei de la restaurantul Pardon.Pardon, primul restaurant din Sibiu care adoptă un program de lucru ca locațiile din marile orașe europene
Aceștia mai afirmă că prin această schimbare, se dorește și atragerea celor mai buni profesioniști din domeniu, care să împărtășească viziunea și pasiunea pentru gastronomie.Pardon, primul restaurant din Sibiu care adoptă un program de lucru ca locațiile din marile orașe europene
Restaurantul Pardon, amplasat pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, strada Cetății, este unul dintre cele mai populare si cunoscute restaurante din oraș asta și datorita chef-ului Rafa Marius, care folosește în rețetele sale cât mai multe ingrediente locale care dau preparatelor un gust aparte.

Ultima oră

Comentariul meu