fly lili introduce primele curse din sibiu. zboruri către germania și urmează italia

Fly Lili, compania aeriană sibiană deţinută de Jurgen Faff, introduce primele curse de pe Aeroportul Internațional Sibiu, din luna decembrie. 

Din decembrie nu doar aeroportul din Brașov va avea zboruri operate de Fly Lili, ci și Sibiul. Jurgen Faff, fondatorul companiei Fly Lili, susține că de la începutul lunii decembrie sibienii vor putea zbura către Stuttgart și către München de trei ori pe săptămână.

„De la începutul lunii decembrie vom opera trei zboruri săptămânale din Sibiu spre Stuttgart și din Sibiu spre München. Acest lucru înseamnă că plecăm de trei ori pe săptămână la Stuttgart și de trei ori, la München. Bineînțeles că vom pleca și spre alte destinații, însă momentan așteptăm aprobările”, spune Jurgen Faff.

În curând, Fly Lili va opera de pe Aeroportul Internațional Sibiu și zboruri spre Italia. „Noi nu o să fim o companie de low cost, noi vrem să ne axăm pe aeroporturile centrale. În prezent, mai lucrăm și la zboruri spre Italia”, mai spune Jurgen Faff.

Fly Lili este o companie regională de aviație care are sediul la Sibiu, fondată de afaceristul Jurgen Faff în anul 2021. Compania de aviație cu sediul în Sibiu este specializată în transportul aerian de pasageri și marfă și operează curse de tip charter de pe mai multe aeroporturi din România către Turcia și Egipt. În luna mai, Fly Lili a operat un zbor charter pe ruta Sibiu – Goma (Congo).

 

 

Ultima oră

Comentariul meu