fc hermannstadt, temătoare înainte de meciul din cupa româniei de la slobozia. neguț: ”nu va fi deloc un meci ușor”

FC Hermannstadt începe drumul în Cupa României joi, 31 august, de la ora 17.30, la Slobozia, cu echipa de Liga 2, Unirea.

Unirea Slobozia este una din echipele solide din Liga 2, fiind pe locul 3, cu 8 puncte din patru meciuri, astfel că Sibiul nu va avea un joc facil. FC Hermannstadt este însă favorită în jocul de joi, având ca obiectiv un drum cât mai lung în cupă.

Echipa lui Măldărășanu este pe locul 9 în Liga 1, cu opt puncte din 6 meciuri, însă în campionat are trei meciuri la rând fără victorie. Având evident un lot mult superior, Sibiul are astfel o bună ocazie de a relua șirul victoriilor, în fața unei echipe de eșalon secund. De altfel, FC Hermannstadt joacă bine în deplasări, acolo unde nu a primit mai mult de un gol în niciuna din ultimele nouă jocuri oficiale. 

”Ne dorim cât mai departe în cupă”

Oficialul lui FC Hermannstadt, Radu Neguț spune că unul dintre obiective este un parcurs cât mai lung în Cupa României, un target pe care l-a anunțat și președintele Dani Coman.

”Ne dorim să mergem cât mai departe în cupă. Cea mai mare performanță a clubului a fost disputarea finalei cupei și în fiecare an ne dorim să depășim acea performanță, adică să câștigăm trofeul. Nu va fi deloc un meci ușor, există exemplele de marți, meciurile lui Voluntari și Dinamo, unde ambele au fost conduse și au câștigat în minutul 90. În niciun caz nu tratăm meciul de la Slobozia ca pe unul ușor, ar fi o greșeală” a declarat Radu Neguț, directorul sportiv al grupării de pe malul Cibinului.

Unul dintre jucătorii importanți ai Sibiulului, Cristi Negut nu a făcut deplasarea la Slobozia, având probleme medicale. Cum echipa va pleca direct de la Slobozia spre Botoșani, Neguț va rata astfel și următorul joc de campionat.

fc hermannstadt, temătoare înainte de meciul din cupa româniei de la slobozia. neguț: ”nu va fi deloc un meci ușor”

 

Ultima oră

Comentariul meu