motociclistă transportată la spital după ce a căzut în sensul giratoriu din piața unirii

O femeie de 45 de ani a căzut cu motocicleta  în sensul giratoriu din Piața Unirii. Aceasta s-ar fi dezechilibrat.

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un autoaccident produs în Piața Unirii din mun. Sibiu. În timp ce conducea o motocicletă dinspre Calea Dumbrăvii spre Șoseaua Alba Iulia, în sensul giratoriu din Piața Unirii, o motociclistă se dezechilibrează și cade pe carosabil.
Femeia, în vârstă de 45 de ani, din Șelimbăr, a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital conștientă. Fără mari probleme de trafic”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

„Un echipaj SMURD a intervenit în Piața Unirii a municipiului Sibiu pentru a acorda asistență medicală unei femei care conducea o motocicletă și care a căzut. Femeia în vârstă de 45 de ani a suferit multiple contuzii și a fost transportată la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, potrivit ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Poate a alunecat pe portiunea aia unde curge apa tot timpul! Este o zona periculosa care favorizeaza pierderea aderentei! Trebuie gasita o solutie care sa transforme suprafata de contact intr-una mult mai aderenta! Am intalnit aceasi problema, atat la masina cat si la moto, in toate sezoanele! Dar ce sa zicem …. nu a fost adaptata viteza la conditiile de trafic!!!!!