fază antologică în meciul fc hermannstadt - u cluj. brancardierii l-au scăpat de pe targă pe daniel popa (video)

Atacantul echipei U Cluj, Daniel Popa a fost scăpat de pe targă de brancardierii care l-au transportat în afara terenului de joc, după ce jucătorul a acuzat probleme medicale.

Înspre finalul meciului Hermannstadt – U Cluj 2-2, din etapa a șaptea a Superligii a avut loc o fază antologică, care l-a avut în prim-plan pe Daniel Popa, cel mai bun jucător al oaspeților.

În minutul 89 al meciului de pe Stadionul Municipal, Daniel Popa a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat pe targă în afara terenului de joc. Cum scorul era 1-2 în minutul 89, cei doi brancardieri s-au grăbit să îl ducă la marginea terenului, însă, când au ajuns la destinație, l-au scăpat de pe targă, în amuzamentul general al publicului.

În prima repriză, Daniel Popa a fost avertizat cu galben într-o fază suspectă de penalty, după o intervenție în careu a portarului Muțiu, după care a înscris golul al doilea al Universității Cluj. Chemat la VAR, arbitrul Florin Andrei a stat câteva minute în fața ecranului, dar și-a menținut decizia inițială.  În partea a doua, Popa a avut alte ocazii, inclusiv o bară.

Ultima oră

Comentariul meu