csc 1599 șelimbăr eliminată din cupă de fc voluntari

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr a fost eliminată din play-off-ul Cupei României, după ce a pierdut marți, la Cisnădie, scor 1-2 cu FC Voluntari, formație care activează în Liga 1. 

Antrenorul șelimbărenilor, Claudiu Niculescu a fost stopat în cupă de FC Voluntari, echipă pe banca căreia  a cucerit în trecut Cupa României și Supercupa.

Prima repriză de la Cisnădie a fost una echilibrată, cu un plus pentru echipa de Liga 2, care a fost mai periculoasă. În final de repriză, Rodri Hernando reia din fața porții, dar mingea este deviată în corner, o șansă bună pentru sibieni.

Repriza secundă începe mai alert și Voluntari are o șansă bună prin Richardinho, care reia pe lângă poartă. Șelimbăr deschide scorul în minutul 50, prin Paul Henry Mouasso, care a reluat în plasă după centrarea lui Mitrea. Acesta a  fost primul gol pentru camerunez la Șelimbăr. Mouasso a mai avut o șansă peste câteva minute, când reluarea sa a fost respinsă cu piciorul de portarul Voluntariului.

Ilfovenii au început să preseze tot mai mult și au egalat în minutul 62 prin Doru Andrei, care a înscris cu un șut imparabil de la 25 de metri, lateral stânga. Apoi, oaspeții au o ocazie bună după un corner, când mingea reluată cu capul de Matricardi  a fost deviată de un apărător al gazdelor peste transversală. Mijlocașul lui Șelimbăr, Panos trage bine de la distanță, dar portarul Jesus respinge în corner.

Când toată lumea se pregătea de prelungiri, Voluntariul a dat lovitura de grație la Cisnădie, prin Andrei Dumiter, care a înscris din apropiere, după o nesincronizare a defensivei formației din Șelimbăr. S-a terminat astfel 1-2 și parcursul ”călăreților roșii” în cupă se oprește aici.

Echipa lui Claudiu Niculescu a avut și ghinion la tragerea la sorți, să întâlnească un adversar de Liga 1, pentru că ar fi avut mult mai multe șanse să meargă în grupele competiției, dacă ar fi jucat împotriva unor echipe de Liga 2 sau Liga 3.

 

Ultima oră

Comentariul meu