bărbați prinși la volan fără permis în mediaș și dumbrăveni
foto: arhivă

Doi bărbați au fost prinși de polițiști, unul dintre ei conducând în timp ce avea permisul suspendat, iar celălalt fără a deține un permis de conducere. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Luni, în jurul orei 12,15, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu de către un localnic în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce este suspendat.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Tot luni, în jurul orei 23,30, în afara localității Hoghilag, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism
condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Hoghilag.
Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce
autovehicule pe drumurile publice, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, potrivit IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu