sibiul egalează pe u cluj în prelungiri - gol fabulos pentru oroian (video)

În fața a 6500 de spectatori, FC Hermannstadt a remizat luni, pe Stadionul Municipal, 2-2 (1-2) cu U Cluj, în etapa 7 din Superligă. 

Sibiul spera într-un succes care să o ducă pe un loc de play-off.  Gabi Iancu marchează în minutul 20, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 31, portarul Sibiului, Muțiu intervine în careu la D. Popa, iar arbitrul Florin Andrei arată galben pentru simulare atacantului oaspeților. Centralul este chemat la VAR, unde stă câteva minute să judece o fază extrem de dificilă, dar își menține decizia.

sibiul egalează pe u cluj în prelungiri - gol fabulos pentru oroian (video)

FC Hermannstadt deschide scorul în minutul 35, când șutul lui Bucuroiu este respins de un fundaș clujean, mingea ajunge la Paraschiv, care înscrie cu un șut în diagonală.

Finalul de repriză este electrizant!  Chiar înainte de pauză, U Cluj răstoarnă rezultatul. Mai întâi, în minutul 45, ”șepcile roșii” egalează după un corner bătut de Nistor, la care Mitrea, deși talonat de trei sibieni pune capul pentru 1-1.  Apoi, în prelungirile primei părți, D. Popa punctează pentru 2-1, după ce finalizează o centrare venită pe jos.

Sibiul mai are un gol anulat în al cincilea minut de prelungiri.  După o centrare, Balaure aflat în ofsaid încearcă să joace mingea, Mitrea respinge până la Paraschiv și atacantul Sibiului marchează. Golul este anulat pentru ofsaidul la Balaure, care a influențat faza.

sibiul egalează pe u cluj în prelungiri - gol fabulos pentru oroian (video)

Sibiul a acuzat șocul primirii celor două goluri în final de repriză și s-a dezmorțit greu în partea secundă, în care nu a reușit să construiască mai nimic. Măldărășanu apelează la o triplă schimbare după o oră de joc, dar tot clujenii sunt mai periculoși și Popadiuc reia peste poartă din doar 9 metri! Apoi, în minutul 74, D. Popa șutează bine de la 18 metri, mingea este ușor deviată de Bejan și lovește bara laterală a porții lui Muțiu.

Sibiul are prima ocazie din partea secundă în minutul 76, prin Paraschiv, care a reluat cu capul peste poartă din poziție ideală, după o centrare de la Neguț. Măldărășanu riscă după minutul 80 și intră Fonseca. Golul egalării vine în prelungiri, după o execuție fabuloasă a lui Ace Oroian, șut cu dreptul de la 30 de metri, direct în vinclul porții clujene.

Fără îndoială, reușita lui Oroian este cea mai frumoasă din primele șapte etape ale Superligii. Golul fundașului stânga a salvat un punct pentru Sibiu, în fața coșmarului din sezonul trecut, U Cluj.

S-a terminat 2-2, după un meci în care U Cluj a fost mai pragmatică.  FC Hermannstadt rămâne pe locul 9 în Superliga, cu 8 puncte din șase partide.

sibiul egalează pe u cluj în prelungiri - gol fabulos pentru oroian (video)

Hermannstadt: Muțiu – Butean, I. Stoica, Bejan, Oroian – Bucuroiu (Dr. Iancu 59), Mino (Fonseca 80), Alhassan (Biceanu 68), Balaure (Neguț 59) – G. Iancu (Bărbuț 59), Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu