patru șoferi drogați cu metamfetamină și canabis prinși la sibiu, mediaș și mihăileni. unul are doar 19 ani
Foto Arhivă

Patru șoferi drogați cu metamfetamină și canabis au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau pe străzile din Sibiu, Mediaș și Mihăileni. Unul dintre șoferii drogați are doar 19 ani.

De exemplu, sâmbătă în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, polițiștii
Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Valea Aurie de către un sibian în vârstă de 31 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la
metamfetamină, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Tot sâmbătă, în jurul orei 03,00, în municipiul Mediaș, polițiștii
Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Mihăileni.
Testarea celui aflat la volan cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la
amfetamină, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, polițiștii rutieri medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Duminică, în jurul orei 05,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Avrig. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Tot duminică, în jurul orei 17,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Henri Coandă
de către un localnic în vârstă de 23 de ani. Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea
stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu