Parohia Evanghelică cere primăriei Sibiu să îi restituie peste 345.000 de lei. Au anunțat și ce vor face
Sursa foto: CityMaps.ro
Parohia Evanghelică Sibiu cere, într-un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința ordinară de la sfârșitul lunii august, prelungirea contractului de închiriere, dar și restituirea banilor proveniți din chirii pentru modernizare sălii de sport de la Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu.
Parohia Evanghelică Sibiu, proprietarul clădirii în care funcționează Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” cere Primăriei Sibiu prelungirea contractului de închiriere și restituirea sumei de aproape 350.000 lei pentru modernizarea sălii de sport.
„Parohia Evanghelică C.A. Sibiu, în calitate de proprietar al imobilului în care funcţionează Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu şi în scopul reabilitării şi modernizării sălii de sport din incinta unităţii de învăţământ, solicită restituirea sumei de 345.144,67 lei rămasă din chirii şi nefolosită la data prezentă pentru Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu, pentru utilizarea acesteia de către proprietar pentru efectuarea expertizei DALI şi a documentaţiei de obţinere a autorizaţiei de construire şi a documentaţiei de execuţie (DTAC+PT) pentru sala de sport, precum şi a realiza ulterior reabilitarea şi modernizarea acesteia”, se arată în proiectul de hotărâre.

Ultima oră

Comentariul meu