cursuri de prim ajutor pentru școlile din sibiu. usr - ”mă bucur că propunerea noastră a fost primită”

Consilierii locali USR din Sibiu au cerut conducerii Primăriei să se implice în organizarea de cursuri de prim ajutor în rândul profesorilor.

”În ședința de consiliu local din luna mai am propus ca profesorii și personalul auxiliar din școlile din Sibiu să urmeze cursuri de prim ajutor. Cunoașterea unor manevre de bază poate face diferența între viață și moarte.

Mă bucur că, în ciuda faptului că propunerea noastră a fost primită inițial cu reticiența de către Serviciul Școli al Primăriei Sibiu, luna aceasta avem pe ordinea de zi votarea unui protocol de colaborare între Crucea Roșie și Primăria Sibiu pentru desfășurarea de cursuri de prim ajutor în școlile din Sibiu.

Contribuția Primăriei va consta în punerea la dispoziție a spațiilor pentru desfășurarea cursurilor și alocarea sumei de 28.000 lei pentru acest proiect.Ca urmare a acestui protocol vor fi instruiți cel puțin 168 de angajați ai instituților de învățământ preuniversitar din Sibiu.Preocupările comunității sunt și preocupările USR-ului și le vom duce mereu în consiliul local!” a scris Diana Mureșan pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu