CSC Șelimbăr a pus în vânzare biletele pentru jocul de marți din cupă cu FC Voluntari
Formația de eșalon secund, CSC 1599 Șelimbăr întâlnește marți de la ora 17.30, la Cisnădie, echipa de Liga 1 FC Voluntari, în turul 4 al Cupei României la fotbal.
Partida de marți este una specială pentru antrenorul gazdelor, Claudiu Niculescu, care a condus formația din Voluntari spre singurele trofee din vitrină, Cupa României și Supercupa.
CSC 1599 Șelimbăr este lider în Liga 2, cu patru victorii din tot atâtea jocuri. În turul anterior al cupei, ”călăreții roșii” au învins echipa de Liga 3 Câmpulung Muscel cu 4-1.
Voluntari are un start bun în Liga 1, unde ocupă locul 6, cu 10 puncte din 7 meciuri. Echipa lui Ilie Poenaru a pierdut un singur meci, în deplasare, la Constanța. llfovenii au propus ca meciul să se joace la Voluntari, însă conducerea clubului din Șelimbăr a refuzat, dorind să ofere suporterilor șansa să vadă o echipă de Liga 1.
”Meciul de cupă îl vom trata foarte serios, ne dorim să mergem mai departe. Vom încerca, dar în primul rând trebuie să ne recuperăm până marți. La Voluntari am avut cele mai importante rezultate din cariera de antrenor, am câștigat Cupa și Supercupa” a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul echipei CSC 1599 Șelimbăr.
30 lei este prețul unui bilet
Clubul CSC 1599 Șelimbăr a pus la vânzare biletele de acces la jocul de cupă cu FC Voluntari în două locații. Astfel, luni și marți, biletele se găsesc la rețeaua de magazine Simpa din Șelimbăr. Luni, tichetele se găsesc în intervalul de funcționare al magazinelor, iar marți, în ziua jocului, până la ora 12.00
Biletele se vor găsi și la casa de bilete a Stadionului Măgura din Cisnădie, marți, 29 august, între orele 14.00-17.30. Prețul unui bilet este de 30 lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii sunt 18 ani.
Spectatorii sunt rugați să păstreze biletul de intrare, pentru că, la pauza jocului de la Cisnădie, clubul sibian va organiza o tombolă, premiul fiind tricoul oficial de joc al CSS 1599 Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu