a murit hugo wolff, coregraf al casei de cultură a studenţilor din sibiu. ”ne luăm rămas bun de la un suflet impresionant”
Sursa foto: Facebook/Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu

Coregraful sibian Hugo Wolff, fondatorul şi coregraful Companiei de Dans Microbis a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, a decedat în noaptea de duminică.

Cu 30 de ani de activitate coregraficā în spate, Hugo Wolff s-a făcut remarcat atât la nivel național, cât și în străinătate, fiind desemnat coregraful anului în Turcia în urmă cu mai mulți ani. Reprezentanții Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu au scris un mesaj de adio emoționant pe pagina de facebook a instituției.

„Un text care nu ar fi trebuit înca scris, o postare in care împărtășim azi o veste de profundă întristare – ???? ?????, maestrul dansului care a bucurat sufletele noastre, a părăsit această lume. Azi noapte a plecat către lumea necunoscută, lăsând în urmă o amprentă de pasiune și frumusețe care nu va fi niciodată ștearsă. În Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, locul unde a dat naștere unor povești magice pe scenă și a împărțit zâmbete în culise, simțim astăzi un gol adânc. Hogo Wolff a fost mult mai mult decât un coregraf iscusit – el a fost un prieten, un învățător și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fiecare dintre noi.

Ultimul lui spectacol, „Tinerețe Fără Bătrânețe”, a fost o declarație finală a geniului său artistic, la împlinirea a 30 de ani de activitate coregraficā. În fiecare mișcare a dansatorilor, în fiecare armonie muzicală și fiecare culoare a scenografiei, a lăsat o urmă de dăruire și pasiune, ca un testament al dragostei sale pentru frumusețea efemeră a artei și a vieții. Astăzi ne luăm rămas bun de la un suflet impresionant, de la un om care a făcut totul cu dăruire si pasiune si care a iubit si a trăit intens fiecare clipa. Să-l cinstim prin continuarea călătoriei artistice și prin cultivarea pasiunii și frumuseții care au definit viața sa”, se arată în postarea de pe facebook.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu