oroian vrea să îi calce pe urme lui opruț la fc hermannstadt. “sper să fac un sezon la fel de bun ca el” (video)

Jucătorul lui FC Hermannstadt, Alexandru Oroian (22 ani) joacă excelent în acest sezon pe postul de fundaș stânga, acolo unde a fost reprofilat de antrenorul Marius Măldărășanu. 

În sezonul trecut, când era Under 21, Oroian se bătea pentru postul de titular cu C. Popescu, cei doi fiind utilizați mijlocași stânga sau uneori pe dreapta.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Cluj!

După transferul lui Raul Opruț în Belgia, Ace Oroian a fost alegerea surprinzătoare a lui Marius Măldărășanu pentru postul de fundaș stânga, iar tânărul jucător a răsplătit încrederea staff-ului și a avut evoluții foarte bune în ultimele trei jocuri, în care a fost titularizat. Astfel, Măldărășanu a declarat public că este foarte mulțumit de evoluțiile noului fundaș stânga.

”Raul Opruț mi-a arătat din secretele postului”

După startul bun din acest sezon, Ace Oroian vrea să urmeze traseul ascendent al internaționalului Raul Opruț. ”M-am adaptat foarte rapid pe postul de fundaș stânga, am avut un ajutor foarte mare din partea colegilor și a staff-ului, iar Raul Opruț m-a îndrumat mult și mi-a zis din secretele postului. Am avut încredere mare din partea staff-ului și a jucătorilor, asta m-a ajutat foarte mult. Sper să fac un sezon cel puțin la fel de bun cum a făcut Raul și dacă va fi să îi urmez traseul, de ce nu?” a declarat Ace Oroian.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Noul fundaș stânga își propune să facă un sezon la fel de bun ca Raul Opruț în precedentul campionat. ”Obiectivele mele sunt să avem un sezon mai bun ca cel precedent. Obiectivul personal este să joc cât mai multe meciuri, să nu mă accidentez și să fiu sănătos” a mai spus Oroian.

Jucătorul originar din Mediaș a fost lansat de FC Interstar și mai jucat la UTA, iar din februarie 2021 este la Sibiu.

În etapa 7 din Superligă, FC Hermannstadt va juca luni, 28 august, de la ora 18.30, pe Municipalul din Sibiu cu U Cluj. Bilete sunt disponibile online pe siteul Bilete.ro, dar și la casele de bilete de la noua arenă, duminică (orele 12.00-18.00) și luni (orele 9.00 – 12.00).

YouTube video

 

 

Ultima oră

Comentariul meu