update: opt răniți într-un accident pe valea oltului. patru persoane transportate la spital (foto - video)

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe Drumul Național 7 în zona localității Lazaret, pe Valea Oltului, la un accident rutier în care sunt implicate 5 mașini și 8 persoane.

În urma evaluării medicale, din cele 8 persoane implicate în accident doar 4 au nevoie de îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital. Celelalte 4 refuza transportul la spital.

Echipajele SMURD vor transporta la UPU Sibiu: un bărbat de 55 de ani cu un traumatism la mână, un bărbat de 66 de ani care acuza dureri cervicale și lombare, un bărbat de 91 de ani suspect de fractura tibie cu multiple escoriații. Echipajul SAJ a preluat o femeie de 75 de ani( INFO TRAFIC. Jud.Sibiu/Facebook)

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, din cauze care urmează a se stabili, un conducător auto a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse din sens opus, primul autoturism lovit fiind proiectat pe sensul spre Sibiu, unde a intrat în coliziune cu un alt turism condus dinspre Vâlcea.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ.

”Din fericire nu există persoane încarcerate cele 8 persoane implicate sunt evaluate și primesc îngriji medicale la fața locului.La locul accidentului sunt mobilizate: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o ATPMV, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Andreea Ștefan.

Conform lucrătorilor de la Circulație, pe Drumul Național 7, în zona localității Lazaret, traficul este blocat.

update: opt răniți într-un accident pe valea oltului. patru persoane transportate la spital (foto - video)

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu