csc șelimbăr uimește în continuare. victorie la chiajna și rămâne lider în liga 2 (video)

CSC 1599 Șelimbăr a confirmat startul excelent de sezon și a câștigat sâmbătă, la Chiajna, 1-0 cu Concordia, în etapa a patra a Ligii 2.

Echipa lui Claudiu Niculescu a reușit a patra victorie consecutivă fără a primi gol și rămâne lider în Liga 2. Pe o căldură sufocantă, ”călăreții roșii” au învins chiar pe terenul uneia din favoritele la promovare. A fost și o revanșă a lui Claudiu Niculescu, care în prima parte a sezonului trecut a antrenat la Chiajna, după care, din toamna trecută a venit la Șelimbăr.

Gazdele au avut prima șansă după o lovitură liberă, la care Bălan a fost aproape de a împinge mingea în poartă. Mijlocașul lui Șelimbăr, Monea este periculos în minutul 30, când șutează bine de la 25 de metri, puțin pe lângă poartă. În minutul 33, Crișan deviază nefericit o minge trimisă în careu și este la un pas de autogol, dar mingea se scurge pe lângă poartă. Chiajna mai are o ocazie mare în minutul 36 prin Dulca, care driblează bine în careu și șutează puternic, dar Roșca intervine.

Șelimbăr a fost mult mai incisivă în starul reprizei secunde și Monea a avut o ocazie mare în minutul 52, singur cu portarul Oncescu. În minutul 56, Șelimbăr concretizează perioada bună după o acțiune pornită de la Năstăsie, care pasează pentru Rodri Hernando, spaniolul  preia spre careu, pătrunde cu Corbu în spate și finalizează din prima cu șut din 14 metri. Ilfovenii au dominat pe final, dar Șelimbărul s-a apărat ermetic.

Chiajna mai are o ocazie mare în minutul 82, prin Bălan, care a deviat peste poartă. Pe contraatac, Alexe, abia intrat pe teren scapă singur cu portarul Oncescu, încearcă să îl dribleze și nu reușește. În prelungiri, portarul sibienilor, Roșca salvează miraculos din fața lui Burcea.

Astfel, CSC 1599 Șelimbăr se impune cu 1-0 și arată ca o candidată clară pentru locurile de play-off la finalul sezonului regular. Cum se cunoaște, echipa sibiană nu are drept de promovare, fiind un club de drept public. Pentru Șelimbăr urmează marți disputa din cupă, de la Cisnădie, cu FC Voluntari.

CSC Șelimbăr: Al. Roșa – Palmeș, Natea, R. Crișan, Fl. Mitrea –Panos, T. Călin – Monea, I. Năstăsie, Schieb – Rotund. Au mai jucat: Lumbu, Hernando, Moussinga, Alexe, Vânău.  Antrenor: Claudiu Niculescu

csc șelimbăr uimește în continuare. victorie la chiajna și rămâne lider în liga 2 (video)

Ultima oră

Comentariul meu