sibianca nicoleta adam a câștigat cupa națiunilor de fotbal în stradă
Sibianca Nicoleta Adam a câștigat cu naționala de fotbal de stradă primul loc la Cupa Națiunilor, competiție care s-a disputat în Scoția .
Portarul Nicoleta Adam joacă fotbal la echipa feminină de eșalon secund FC Hermannstadt, care evoluează la Cisnădie, cu gândul la promovarea în primul eșalon. Fotbalul de stradă se joacă în 3 jucători plus un portar de echipă și se joacă cursiv, fără aut și cu panoul, ceea ce îi conferă multă spectaculozitate.

 

Naționala feminină de fotbal de stradă a reușit o performanță importantă și a câștigat Cupa Națiunilor, în Scoția, după ce a învins în finală pe Irlanda, scor 3-0. În urmă cu o lună, aceeași națională a impresionat la Mondialul din SUA, acolo unde Adam a fost desemnată cel mai bun portar al turneului. ”A fost un turneu minunat, în care m-am distrat, am muncit și am întâlnit persoane extraordinare” a spus Nicoleta Adam, care a fost și căpitanul echipei naționalei de fotbal de stradă.
Antrenorul naționalei de fotbal de stradă, Mihai Rosus are în vizor și alte jucătoare de la echipa feminină FC Hermannstadt.  ”A fost unul dintre cele mai frumoase campionate la care am participat în decurs de aproape 20 de ani. Căutăm fete talentate pentru Campionatul European și cel Mondial” a spus Rosus.
Adam și Chirilă, antrenoare la fetițele de la Academia de Fotbal Măgura
Două dintre jucătoarele de bază ale echipei de fotbal feminin de la Cisnădie,  Denisa Chirilă și Nicoleta Adam au terminat IEFS și dețin licența UEFA C. Ele se ocupă de inițierea în fotbal a fetițelor de la Academia de Fotbal Măgura, care are o colaborare  la acest proiect cu Școala Sportivă Șoimii. Antrenamentele grupelor de fetițe U 10 și U 12 se desfășoară la Școala 1 din cartierul Ștrand Sibiu. ”Suntem în căutare de fete dornice și pasionate de fotbal” a anunțat Nicoleta Adam.
sibianca nicoleta adam a câștigat cupa națiunilor de fotbal în stradă

Ultima oră

Comentariul meu