liga 4 sibiu începe pe 2 septembrie - avrig, voința și inter sunt favorite
AJF Sibiu a tras a sorți țintarul Ligii a IV – a, sezonul 2023/2024, care va debuta pe 2 septembrie.
Liga 4 Sibiu va avea la start tot 14 echipe, prima etapă fiind programată pe 2 septembrie. O singură nou-promovată va fi la startul Ligii 4, Voința Dumbrăveni, în timp ce a două promovată, Atletic Păucea nu s-a înscris va continua la Liga 5.
Astfel, de șansă a profitat Orășenesc Copșa Mică, ultima clasată sezonul trecut, care continuă la acest nivel. Pentru că a mai existat un loc liber, la Liga 4 a fost primită și Alma Sibiu, care îndeplinește criteriile referitoare la grupele de juniori.
Teoretic, Avrig și Voința sunt echipele care se vor lupta pentru titlul județean în viitorul sezon. Avrig și-a menținut lotul bun din sezonul trecut, în care a fost în umbra forțelor ACS Mediaș și Inter, în timp ce Voința și-a reclădit lotul din temelii și a adus jucători buni pentru acest nivel.
Inter Sibiu abordează competiția doar cu jucători tineri, care au terminat junioratul la Inter Star, alături de antrenorul Liviu Pătrușel. Chiar dacă va conta doar pe jucători tineri, Inter  se anunță și ea una din protagonistele competiției.
Program Liga 4, etapa 1 – 2 septembrie
ACS Leii Șura Mică – Voința Sibiu
Voința Dumbrăveni – Alma Sibiu
FC Avrig – Orășenesc Copșa Mică
ACS Păltiniș Rășinari – ACS Bradu
Unirea Miercurea Sibiului – AFC Tălmaciu
Arsenal Sibiu – Sparta Mediaș
Inter Stars 2020 Sibiu – AFC Agnita

Ultima oră

Comentariul meu