Clubul FC Hermannstadt, amendat pentru refuzul lui Bejan să meargă la interviuri

Clubul FC Hermannstadt a fost sancționat cu suma de 5000 lei, pentru că fundașul Florin Bejan a refuzat să vină la flash-interviuri după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Titularizat pentru prima dată în acest sezon în jocurile de Superligă, Florin Bejan a făcut un meci foarte bun pentru Sibiu, care a remizat la Sfântu Gheorghe, scor 1-1. Bejan a marcat golul sibienilor cu capul, după un corner și ulterior a fost inclus de specialiștii Ligii Profesioniste în echipa ideală a etapei.

Solicitat de televiziunea deținătoare a drepturilor tv la flash-interviurile de după meciul de la Sfântu Gheorghe, Florin Bejan a refuzat, fapt care a dus la sancționarea financiară a clubului. Bejan este de altfel cunoscut pentru faptul că refuză aparițiile media.

”În temeiul art. 88.3 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.7 din RD, se sancționează clubul AFC Hermannstadt cu penalitate sportivă de 5.000 lei” se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Tot cu 5000 lei a fost penalizat clubul Dinamo pentru o faptă mult mai gravă, după ce un suporter a aruncat cu un pahar în capul asistentului Mircea Orbuleț.

Ultima oră

Comentariul meu