bombă la acs mediaș. antrenorul solomon, demis cu trei zile înainte de starul ligii 3
Cu doar trei zile înainte de startul Ligii 3, ACS Mediaș și-a demis antrenorul principal, pe Dumitru Solomon, în locul acestuia urmând a fi instalat Mihai Ianc.
ACS Mediaș renunță la antrenorul Dumitru Solomon, cel care a preluat echipa anul trecut și a reușit promovarea echipei în Liga 3. Cel mai probabil, rezultatele modeste din amicale au determinat conducerea clubului ACS Mediaș să producă un șoc la echipă, cu doar câteva zile înainte de meciul de debut în Liga 3, cu Unirea Alba Iulia, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Gaz Metan.
”Exclusiv: Dumitru Solomon a fost demis de la ACS Mediaș, în locul său urmând să fie instalat Mihai Ianc, ultima dată la AFC Odorheiu Secuiesc, fiind prezent marți la antrenamentul echipei noastre. Deși încă figurează că antrenor la Mediaș, Nea Mitică a fost înștiințat verbal că se va renunța la serviciile sale” a fost anunțul dat publicității de pagina de facebook Suporteri ACS Mediaș.
Rezultate modeste în amicale
Deși conducerea clubului se gândește la promovarea în Liga 2, Mediașul nu a confirmat în amicale, acolo unde a pierdut cu 1-5 disputele cu Corvinul și Bistrița și  cu 2-5 cu Ungheni. Echipa lui Solomon a câștigat doar testul cu Reghin, scor 2-0, iar în ultimul test nu a învins nici pe Voința Sibiu, scor 0-0. Echipa sibiană a anunțat până acum transferurile lui Tudor Man (SCM Zalău), Antonio Vlad (Corvinul), Sebastian Ciuperceanu (Gloria Albești), Cosmin Zamfir (Gloria Albești), Denis Ursu (CSC 1599 Șelimbăr), Benjamin Hanzu (CS Tunari) și Cătălin Tineiu (Inter Sibiu). Pare mult prea puțin pentru a forma o echipă care să se bată la promovare într-o serie cu echipe tari, precum Bistrița și Ungheni.
Ianc a promovat cu Avrig
Viitorul antrenor al ACS Mediaș, Mihai Ianc a pregătit câteva echipe din ligile inferioare din România: Viitorul Șelimbăr, FC Avrig, Rapid București, CS Hunedoara și Odorheiu Secuiesc. Formația din Avrig chiar a reușit să o promoveze din Liga 4 în Liga 3. De asemenea, Ianc a fost cu un an în urmă la un pas de promovarea în Liga 2 cu Odorheiu Secuiesc, pierzând finala barajului de promovare la loviturile de departajare în dubla cu CSM Slatina. De atunci, nu a mai avut echipă, dar revine pe bancă la Mediaș.
bombă la acs mediaș. antrenorul solomon, demis cu trei zile înainte de starul ligii 3
Mihai Ianc

Ultima oră

Comentariul meu