fc hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru meciul cu u cluj
FC Hermannstadt a scos marți la vânzare biletele pentru meciul cu U Cluj Napoca, din etapa a 7-a a Superligii, care este programat pe 28 august, de la ora 18.30, pe Stadionul Muncipal din Sibiu. 
Clubul FC Hermannstadt a pus la vânzare online tichetele de acces pentru jocul cu U Cluj Napoca, de pe Stadionul Municipal, din runda a șaptea a Superligii. Linkul de acces pentru achiziționarea tichetelor este următorul: https://www.bilete.ro/fc-hermannstadt-fc-universitatea-cluj/

Prețul biletelor diferă în funcție de zonă, după cum urmează: peluză-20 lei, Tribuna 2 – 40 lei, Tribuna 1 – 50 lei. Regulamentul de acces pentru persoanele cu dizabilități poate fi accesat la următorul link: https://fchermannstadt.ro/wp-content/uploads/2023/07/REGULAMENT-ACCES-SPECIAL-persoane-cu-dizabilitati-1.pdf. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Biletele vor fi puse în vânzare și la Stadionul Municipal, în zilele de 26, 27 și 28 august.
 Programul casei de bilete de la Stadionul Municipal este următorul:
Sâmbătă, 26 august, orele 12-18
Duminică, 27 august, orele 12-18
Luni, 28 august, orele 9-12
Reducere de 50% pentru elevi și studenți
Vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50%,  în sectoarele D2, D3, D4, în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat și confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces (D2, D3/D4).

Ultima oră

Comentariul meu