Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu. Cei doi sunt celebri în China și au milioane de fani! (foto)

De când Adi Cosma a început să se facă remarcat ca model în Sibiu, au trecut aproape două decenii. După ce a făcut senzație pe podiumurile de modă din Milano, a intrat în proiecte de top din Asia pentru brandurile europene sau locale.

De la model la actor în Asia

Cariera lui Adi a cunoscut o ascensiune rapidă. După ce a lucrat ca model pentru Burberry în Milano, pentru Longines în Beijing și pentru Giorgio Armani în Shanghai, a fost cooptat în producții cinematografice chinezești. A fost momentul în care a decis să îmbrățișeze și cariera de actor. În această nouă etapă a vieții sale, a avut ocazia să o întâlnească pe Ying Ying, denumită de admiratorii săi „printesa tiktokului chinezesc”. Născută în Zhengzhou și ulterior stabilită în vibrantul oraș Hangzhou, Ying Ying l-a cunoscut pe Adi în cadrul unui proiect.

O colaborare care a devenit o poveste de dragoste

Relația dintre Adi și Ying Ying a început într-un cadru profesional. Cu timpul, colaborarea lor de succes, care a adunat aproape 5 milioane de fani și peste 2 miliarde de vizualizări, s-a transformat într-o relație personală. Ying Ying nu este doar o personalitate a rețelelor sociale, ci și inventatoarea unor produse revoluționare de lenjerie intimă, care au câștigat încrederea femeilor din China.

Popularitate în creștere și legătura cu Sibiu

Popularitatea lor a crescut considerabil, iar calătoriile pe care le-au făcut împreună i-au apropiat și mai mult. Adi a decis să o aducă pe Ying în orașul său natal, Sibiu. Aici, ea s-a îndrăgostit de frumusețea locului, ceea ce a condus la decizia lor de a-și petrece mai mult timp în acest oraș.


„Sibiu este acasă pentru mine, iar „acasă” este acolo unde se află mereu familia și inima. Ying este acum parte din familia mea și atunci încercăm să „extindem” conceptul de casă alături de locurile și oamenii dragi amândurora. Urmează să ne împărțim între China și Europa destul de frecvent, pentru că demarăm câteva proiecte ample pe care le-am promis fanilor în Milano, Seoul, Istanbul, Shanghai, Beijing, Hanoi și încercăm să adăugăm acestor proiecte o amprentă particulară, a noastră, de cuplu, bucurându-ne totodată de experiențe și de interacțiuni cu oamenii alături de care am crescut în țările noastre, dar și de cei pe care îi vom întâlni în celelalte țări unde vom călători”,

a spus Adi despre oraș și despre planurile de viitor.

O nuntă memorabilă: Maraton de tradiții

Nunta lor a fost un eveniment de neuitat, combinând tradițiile din două culturi diferite. Au avut o ceremonie religioasă clasică, urmată de una tradițională chinezească și apoi de una românească.

Cei doi și-au dorit să combine ceremonii din cele două culturi pe care le reprezintă și astfel au început derularea evenimentului cu o ceremonie religioasă, clasică, cu Ying îmbrăcată în rochie albă de mireasă. Următoarea ceremonie a fost cea chinezească, în care mireasa a purtat un costum tradițional chinezesc, lucrat manual integral, ce cântărește peste 30 kg și pe care l-a purtat cu demnitate și mândrie, pasind spre Adi, vizibil emoționat. A treia ceremonie a fost una tradițional românească, organizată în colaborare cu păstrători de tradiție din Țara Făgărașului, și a implicat gătitul miresei, strigături și cântece specifice ritualului.
Evenimentul s-a încheiat cu focuri de artificii, însă petrecerea a continuat până târziu în noapte la Domeniul Orlandea din Sibiel.


„A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea și mă bucur că toți cei prezenți m-au primit atât de călduros. Sunt parte din familia Cosma, însă mă simt parte din comunitatea sibiană acum, pentru că am reușit, în cele două vizite, să explorez frumusețea locurilor și ospitalitatea oamenilor.”

A mărturisit Ying.

Adi a ținut să le mulțumească în mod special lui Mitichi și întregii sale echipe care a reușit să implementeze impecabil o uriașă producție de eveniment și media, în timp record.

„Cu Mitichi am început cariera și îi mulțumesc că, iată, este alături de mine în momente importante din viața mea și în continuare reușește să facă posibile vise, precum cel de acum.

Adi Cosma

În ceea ce privește planurile imediate și luna de miere, cei doi vor avea o perioadă aglomerată, în care viața personală se împletește cu cea profesională. Tinerii căsătoriți au mărturisit că vor călători foarte mult pentru dezvoltarea proiectelor în Vietnam, Indonezia și Thailanda, dar se vor bucura și de momentele plăcute oferite de viața în doi și vor reveni cu siguranță în Europa până la finalul anului.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. A fost foarte frumos, eu am participat la marele eveniment din partea miresei. Am mai fost la nunti, dar asa ceva nu vezi decât odată în viata! Așteptăm botezul!

  2. Ca și participant la această nuntă vă pot spune ca fost într-adevăr o nuntă de vis. Deși am fost la multe nunți, nu am văzut nicio nuntă ca aceasta. Începând de la meniuri și băuturi rafinate, la Dj de renume internațional, ansamble și formații de muzică populară și încheind cu un foc de artificii superb. Totul a fost la superlativ. Distracție maximă și voie bună până dimineață.