ion crăciunescu a dat verdictul. "fault în atac la golul lui sepsi în meciul cu fc hermannstadt”

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu consideră că golul covăsnenilor din minutul 45 al jocului cu FC Hermannstadt, marcat de mijlocașul albanez Sherif Kallaku, nu a fost  regulamentar. 

Sepsi a deschis scorul în disputa cu Sibiul în minutul 45, prin Kallaku. El a încercat să preia o centrare, mingea a rămas în aer, Bejan a încercat să intervină, moment în care albanezul l-a împins pe  fundașul central al Sibiului, care cade peste Stoica.

Kallaku a rămas cu mingea la picior  și l-a executat pe Letica. Arbitrul George Vidican nu a dictat nimic, iar din cabina VAR Iulian Dima nu a semnalat faultul evident al albanezului. Ion Crăciunescu crede că reușita lui Kallaku trebuia anulată, iar centralul Rareș Vidican a greșit atunci când a validat golul lui Sepsi.

Golul nu este regulamentar. Kallaku preia mingea, după aceea se duce și împinge un adversar, care cade. Decizia îi aparține în totalitate arbitrului. Domnul Vidican a văzut faza și a analizat-o. El este bine plasat. Arbitrul VAR nu putea interveni. Arbitrii rămân într-o poziție statică în suprafața de pedeapsă, asta e marea lor eroare” a spus Crăciunescu la Digi Sport. De asemenea, fostul arbitru internațional a opinat că Dr. Iancu merita spre final un cartonaș roșu, după o intrare foarte dură la un adversar.

Sepsi și FC Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în etapa 6 din Superligă.

ion crăciunescu a dat verdictul. "fault în atac la golul lui sepsi în meciul cu fc hermannstadt”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu