FC Hermannstadt smulge un punct la Sepsi. Iancu a ratat cu poarta goală pe final de meci (video)

FC Hermannstadt a remizat luni seară, la Sfântu Gheorghe, 1-1 cu Sepsi, în meci contând pentru etapa 6 a Superligii. 

Cele două echipe au oferit o primă repriză foarte echilibrată, slabă, fără ocazii notabile în primele 40 de minute. Paraschiv a marcat în minutul 14, dar golul a fost anulat pentru ofsaid clar. În minutul 40, Bejan a reluat periculos cu capul după un corner, dar un adversar s-a interpus pe traiectoria mingii. Dintr-o fază care nu anunța nimic, în minutul 45, la o minge aruncată în careul sibian, albanezul Kallaku îl împinge pe Bejan și apoi înscrie, după o fază clară de fault în atac. Însă, sistemul VAR nu intervine pentru decizia lui Vidican și Sepsi intră la pauză în avantaj, 1-0, după o repriză urâtă. Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a explicat și el după meci că decizia arbitrului Vidican a fost eronată, iar golul trebuia anulat.

Sibiul s-a întors mult mai decisă de la cabine și egalează în minutul 52, prin Florin Bejan, care a înscris cu capul după un corner de pe flancul drept bine bătut de Balaure.

Sepsi revine în ofensivă, joacă mai direct și Rondon reia periculos, dar Letica salvează. Apoi, Bejan are o intervenție excelentă, la un șut al unui covăsnean din careu. Covăsnenii au cerut penalty în minutul 70, când Butean a șutat în minge, apoi din inerție, cu piciorul l-a lovit și pe Rondon. Sibiul este periculoasă tot la cornere, G. Iancu s-a înălțat din 6 metri și a reluat pe lângă poartă. Dr. Iancu are și el o situație bună în minutul 86, dar trage peste țintă. În minutul 89, Sibiul ratează o ocazie imensă, când Butean centrează din dreapta și G. Iancu reia cu capul din plonjon, din 4 metri, pe lângă poartă!

YouTube video

Ar fi fost prima înfrângere din acest sezon pentru Sepsi, însă covăsnenii au avut noroc. S-a terminat 1-1, un rezultat just după aspectul jocului.

Cu 7 puncte din cinci meciuri, echipa lui Marius Măldărășanu este pe locul 8 în Superliga.

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – S. Mino, Alhassan (Biceanu 65) – Balaure, Neguț (G. Iancu 46), Bucuroiu (Dr. Iancu 65) – D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Hermannstadt smulge un punct la Sepsi. Iancu a ratat cu poarta goală pe final de meci (video)

Ultima oră

Comentariul meu