accident pe transfagarasan. motociclist de 28 de ani rănit
foto: arhivă

Un motociclist a fost lovit de o mașină pe Transfăgărășan. Șoferul autovehiculului nu a acordat prioritate.

Polițiștii sibieni intervin la un accident pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara. Un motociclista a fost lovit de o mașină. „Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un cetățean străin, în vârstă de 48 de ani, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dinspre DN 1 spre Bâlea de către un alt cetățean străin, în vârstă de 28 de ani. Motociclistul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. În zonă se circulă îngreunat”, potrivit Ipj Sibiu.

Un echipaj SMURD intervine la fața locului. „Un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență, pe DN7C, după ce s-a produs un accident rutier între un motociclist și un autoturism. La fața locului s-a mobilizat și un echipaj SMURD din cadrul ISU Brașov și un echipaj SAJ Sibiu cu medic. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale la fața locului bărbatului cu motocicleta, în vârstă de 28 de ani, care era conștient și prezenta o fractură la un membru inferior. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul SMURD al ISU Sibiu, împreună cu medicul de la SAJ”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Motociclistul a fost transportat la spital. „SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj de tip C (medic) ,la un accident rutier produs între un autoturism și o motocicleta, în apropiere de localitatea Cârțișoara. La sosirea echipajului SAJ ,împreună cu echipajele ISU au asistat medical un bărbat de 28 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior, posibil fractura si a fost transportat, stabil la UPU SIBIU de către echipajul ISU împreună cu medicul SAJ”, transmite SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu