cove filmează „cursa iubirii” la muzeul astra. „ne bucurăm cu toții de atmosfera prietenoasă” (video)
Sursa foto: Facebook/Muzeul ASTRA

Celebrul și carismaticul Cove, Gabriel Coveseanu , prezentator Prima TV , a fost sâmbătă la Muzeul Astra, unde s-a bucurat din plin de minunățiile de la Târgul de țară, dar a și filmat, alături de concurenți, pentru un nou episod al show-ului „Cursa Iubirii”.

Cove se află la Muzeul Astra în acest weekend, unde filmează un episod pentru „Cursa Iubirii”. Prezentatorul invită sibienii, duminică, la Târgul de țară din Muzeul în aer liber.

„Am venit aici cu concurenții de la „Cursa Iubirii”, pe de-o parte pentru a le arăta acest muzeu fabulos și, pe de altă parte, pentru a-i supune la problemele din cadrul competiției noastre. Muzeul Astra este astăzi în haine de sărbătoare. După cum vedeți, se desfășoară acest târg cu ocazia Zilei Tomatei, sărbătorim roșia de care ne bucurăm cu toții atât de mult, fie în starea lui naturală, fie în tot felul de preparate precum sos de tomate sau bulion, așa cum este cunoscut tradițional. Este o zi frumoasă, sunt foarte mulți oameni și ne bucurăm cu toții de atmosfera caldă, prietenoasă, de peisajul acesta superb. Dacă nu aveți nimic programat, dați o fugă până la Muzeul Astra. Vă așteptăm cu drag”, spune prezentatorul.

 

Ultima oră

Comentariul meu