bazarul caritabil pentru copiii din hospice-ul carl wolff, din nou la sibiu

Cea de-a doua ediție a bazarului caritabil pentru copiii din Hospice-ul Dr. Carl Wolff, din Sibiu, se va desfășura în data de 26 august. Sibienii care vor să facă o faptă bună sunt invitați în Parcul Astra, în curte Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu, de pe str. Andrei Șaguna.

Sub motto-ul „Și Îngerii au nevoie de OMUL lor”, în 26 august, va avea loc a doua ediție a bazarului caritabil organizat de o familie de voluntari, pentru strângerea de fonduri pentru Hospice-ul de copii din cadrul Asociației Carl Wolff din Sibiu.

La fel ca și anul trecut vizitatorii vor putea achiziționa haine și încălțăminte de copii, cărți, jocuri, jucării, bijuterii hand-made noi și decorațiuni pentru casă. Încasările vor fi donate integral Hospice-ului de copii. Persoanele interesate să doneze obiecte care pot fi vândute la bazar, pot suna la nr de telefon 0730.188.896.

Banii strânși din vânzările obiectelor vor fi folosiți pentru a cumpăra medicamente, scutece, aparate medicale și se vor folosi pentru plata facturilor.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu