acs mediaș ia startul în liga 3 pe stadionul gaz metan. dumitru solomon: ”încă suferim la relațiile de joc”

ACS Mediaș 2022 a intrat în linie dreaptă spre Liga 3, după ce a disputat vineri, pe Stadionul ”8 Mai”, ultimul test din această vară, 0-0 cu Voința Sibiu. 

Deși rezultatele din meciurile amicale nu au fost mulțumitoare, antrenorul echipei ACS Mediaș 2022, Dumitru Solomon a reamintit că principalul obiectiv a fost integrarea jucătorilor noi și crearea unor relații de joc. Nou-promovați în Liga 3, sibienii sunt în plin proces de reconstrucție a lotului, astfel că a suferit în jocurile amicale, acolo unde a pierdut cu 1-5 disputele cu Corvinul și Bistrița și cu 2-5 cu Ungheni. Echipa lui Dumitru Solomon a obținut și un succes, 2-0 cu Reghin și o remiză, 0-0 cu Voința Sibiu.

”Jucătorii noi să aducă un plus”

”Am avut parte de un plan de etapă cu un conținut destul de amplu, în care am avut ca obiective principale stabilirea de obiective de joc, stabilirea filosofiei proprii și aplicarea ei prin jocuri de verificare. Deocamdată suntem în perioada de acumulări și în care trebuie să stabilim relațiile de joc, în perioada de omogenizare, în perioada în care trebuie să integrăm jucătorii noi, pentru că avem câțiva și încă suferim la capitolul relații de joc.  Sper să reușim să aducem un echilibru stabil, în care echipa să fie una constant competițională. Sper să terminăm cât mai repede perioada de reglaje, sper ca jucătorii care au venit, cu CV-uri de la echipe importante din Liga 3 să se integreze foarte rapid și să ne aducă un plus în calitatea și eficiența jocului” a spus antrenorul Mediașului pentru pagina oficială a facebook a clubului Voința Sibiu.

Nou promovată în Liga 3, echipa sibiană a anunțat până acum transferurile lui Tudor Man (SCM Zalău), Antonio Vlad (Corvinul), Sebastian Ciuperceanu (Gloria Albești), Cosmin Zamfir (Gloria Albești), Denis Ursu (CSC 1599 Șelimbăr), Benjamin Hanzu (CS Tunari) și Cătălin Tineiu (Inter Sibiu).

acs mediaș ia startul în liga 3 pe stadionul gaz metan. dumitru solomon: ”încă suferim la relațiile de joc”

”Să fim la un nivel constant”

Pentru Liga 3, Solomon speră ca echipa sa să aibă evoluții constant bune și să înceapă cu un succes în prima etapă, cu Unirea Alba Iulia.  ”Veneam după perioada de pregătire, în care am așteptat să tragem concluzia finală și să vedem fiecare jucător cam la ce nivel este, ca să găsim formula cea mai plauzibilă pentru prima etapă de campionat, cu Unirea Alba Iulia. În Liga 3 avem un obiectiv clar stabilit, să fim o echipă constant competițională, să nu avem evoluții cu coborâșuri și urcușuri foarte mari, să fim la un nivel constant mediu, spre bine. Sper să intrăm cât mai repede în prezența jocurilor și să începem cu dreptul. orice început bun este benefic pentru derularea în continuare a campionatului. Vizăm o victorie cu Alba Iulia, cele mai importante jocuri într-un campionat sunt primul și ultimul. Sper ca publicul să fie alături de noi, pentru că suntem o echipă nou promovată și să ne împingă spre o victorie” a declarat tehnicianul.

Startul Ligii 3, pe Stadionul Gaz Metan

Antrenorul echipei medieșene a anunțat că primul joc din Liga 3, partida ACS Mediaș – Unirea Alba Iulia se va disputa pe Stadionul Gaz Metan. De altfel, Stadionul Gaz Metan este trecut ca loc de desfășurare al partidei și pe siteul oficial al Federației Române.

Echipa sibiană a mai jucat un singur meci pe cel mai modern stadion din oraș, în returul barajului de promovare cu Gheorgheni, în care s-a impus cu 4-0 și a obținut biletele pentru Liga 3. ”Primul meci în disputăm pe Gaz Metan, sper să fie un meci de bun augur, pentru că așa am terminam campionatul, acolo a câștigat barajul și sper să fie un meci în care fotbalul medieșean să renască și să ajungă acolo unde merită” a spus Dumitru Solomon. Cum costul închirierii Stadionului Gaz Metan este de 7000 euro pentru un meci, cel mai probabil, clubul a găsit un sponsor care să suporte aceste costuri exorbitante pentru o echipă de Liga 3.

Ultima oră

Comentariul meu