accident mortal pe litoral. un șofer drogat a omorât doi tineri după ce a dat cu mașina peste ei
Sursa foto: Observatorul Prahovean

Doi tineri au fost uciși sâmbătă dimineața de un șofer drogat care a dat cu mașina peste ei, în stațiunea 2 Mai. Alte persoane au fost rănite.

Două persoane au murit și altele au fost rănite, sâmbătă dimineața, după ce o mașină a intrat într-un grup de tineri care se deplasa pe partea carosabilă, în stațiunea 2 Mai, din județul Constanța, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:00, pe DN39 E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din 2 Mai. Din primele informații, se pare că o maşină a intrat într-un grup de 8 pietoni. În urma evenimentului, un băiat şi o fată cu vârste între 18 şi 20 de ani au murit. De asemenea, o femeie şi doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani, au suferit mai multe traumatisme și au fost transportaţi la Spitalul din Mangalia, iar trei bărbaţi din acelaşi grup, care au vârste cuprinse între 19-20 ani au refuzat să fie transportați la spital.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști în Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu