shopping city sibiu organizează ateliere creative pentru copii: pictură cu sare, mandale cu animale și creioane cu antene

Shopping City Sibiu îi invită pe cei mici să exploreze arta și creativitatea într-un mod distractiv și educativ și organizează o serie de activități interactive. „Atelierele creative săptămânale de la Shopping City Sibiu” sunt o modalitate de distracție dedicată celor mici, care îi ajută să își dezvolte abilitățile artistice și imaginația, într-o zi de duminică, în timp ce părinții optează pentru o sesiune de shopping relaxantă. Intrarea la evenimente este liberă.

În fiecare duminică, copii pot participa la un atelier creativ, gândit să ofere o experiență memorabilă pentru întreaga familie. Astfel, duminica aceasta, pe 20 august, juniorii cu vârsta de cel puțin patru ani sunt așteptați să participe la atelierul „Pictura cu sare” între orele 17:00 și 20:00, în zona food court de la etajul 1 al centrului comercial. Aceștia vor avea oportunitatea de a experimenta tehnica inedită a picturii cu sare, folosind sare colorată, forme variate și pipete.

În continuare, pe 27 august, fiecare mic artist va avea ocazia să își creeze propriile mandale și să folosescă imagini printate cu animale, carioci în culori vibrante și diverse nuanțe. Această activitate încurajează atenția la detalii și gândirea abstractă a micuților.

Dar distracția nu se oprește aici! Atelierele creative vor continua și în luna septembrie și vor oferi copiilor ocazia de a se bucura de sesiunile interactive ale programului „Back to school”.

shopping city sibiu organizează ateliere creative pentru copii: pictură cu sare, mandale cu animale și creioane cu antene

Programul de ateliere al lunii septembrie

Duminică, 3 septembrie: „Husă pentru Telefon”

Prin folosirea fetrului în diverse nuanțe, a foarfecelor, a acului și a aței, copiii își vor crea propriile huse pentru telefoane cu design-uri unice și pline de culoare.

Duminică, 10 septembrie: „Creioane cu Antene”

Copiii vor avea parte de o activitate distractivă și inovatoare, unde vor crea creioane cu antene. Cu ochișori pentru decor, sârmă plușată și creioane, vor da viață unor obiecte speciale care îi vor inspira să exploreze și să experimenteze cu diverse materiale.

Duminică, 17 septembrie: „Breloc cu Ghiozdan”

Cei mici își vor personaliza propriile brelocuri pentru ghiozdan. Cu ajutorul brelocurilor din lemn, a markerelor și stickere colorate, aceștia vor confecționa un accesoriu unic.

Duminică, 24 septembrie: „Tabloul Semnelor de Punctuație”

Atelierul încurajează copiii să creeze tablouri inedite cu forme și culori, prin utilizarea foilor albe cu semne de punctuație, a cartonului, hârtiei creponate și a apei.

La Info Point vor fi disponibile jurnale creative, care cuprind întregul program al activităților. Acestea vor ajuta părinții în monitorizarea și marcarea cu ușurință a atelierelor creative propuse pentru copii.

Programul atelierelor, precum și locul de desfășurare a acestora din incinta centrului comercial Shopping City Sibiu se pot modifica în funcție de diverse evenimente. Pentru acuratețea datelor, este necesară verificarea canalelor oficiale de comunicare precum site-ul www.shoppingcitysibiu.ro  și pagina de Facebook a centrului comercial.

shopping city sibiu organizează ateliere creative pentru copii: pictură cu sare, mandale cu animale și creioane cu antene

Ultima oră

Comentariul meu