juniorii u 10 de la fc interstar, vicecampioni la turneul internațional de la debrecen
Juniorii U 10 de la FC Interstar Sibiu au terminat pe locul 2 la cea de-a 33-a ediție a Karnevál Kupa, turneu desfășurat în Ungaria, la Debrecen.
Juniorii pregătiți de Ioan Bulea, asistat de Ovidiu Boariu, au încheiat competiția pe locul secund, după ce au pierdut finala mare a categoriei U10 cu scorul de 0-2, în fața celor de la UTE (Ungaria).
„Puteam obține locul întâi dacă am fi fost puțin mai atenți și mai concentrați. Sunt mulțumit de parcursul copiilor, deși tot timpul este loc de mai bine. A fost o primă experiență internațională pentru noi, care ne ajută mult pe viitor. Mulțumesc susținătorilor noștri care ne-au fost alături. Urmează să ne concentrăm pe competiția internă care stă să înceapă” a declarat antrenorul Ioan Bulea.
În Ungaria, echipa U 10 a Interstar a câștigat meciurile cu Szigethalom (5-1), Deac (3-0), Kisvarda (3-1), Viitorul Cluj (4-0), DVTK (5-1) și a remizat cu Olasz Focisuli (0-0).  În finală, echipa sibiană a pierdut singurul meci, 0-2 cu UTE (Ungaria). 
Lot Interstar U10:
 Daniel Oprea, Robert Vulcu, Paul Irimie, Octavian Murășan, Alex Sima, Teodor Corneanu, Vlad Cristea, Andrei Loloiu, Andreas Corneanu, Ianis Boariu, Mihai Manese, Luca Stancu, Lucian Miron, Nicolas Baditescu.

Ultima oră

Comentariul meu