fc hermannstadt, cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul cupei româniei. poate juca cu șelimbăr!

FC Hermannstadt și CSC 1599 Șelimbăr își vor afla adversarele din play-off-ul Cupei României miercuri, 23 august, de la ora 13:00, când va avea loc tragerea la sorți. 

În faza play-off-ului Cupei României participă 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat (printre care și FC Hermannstadt), alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României se stabilesc prin tragere la sorți la sediul Federației Române. Cele opt echipe de Liga 1, printre care și FC Hermannstadt vor fi repartizate în Urna A. În urna B se vor afla celelalte 24 de echipe ajunse în această fază, printre care și echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr.

fc hermannstadt, cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul cupei româniei. poate juca cu șelimbăr!

Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (8 jocuri), iar cele 16 echipe rămase în urna B se grupează între ele (8 jocuri). Astfel, dacă sorții vor decide așa, este posibil și un duel sibian în această fază, CSC 1599 Șelimbăr – FC Hermannstadt.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României Betano, ediția 2023-2024, sunt programate în 30 august. Excepția pot face meciurile televizate, programul urmând a fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Programul Cupei României Betano, 2023-20

Play-off: 30 august 2023
Faza grupelor, etapa 1: 27 septembrie 2023
Faza grupelor, etapa 2: 1 noiembrie 2023
Faza grupelor, etapa 3: 6 decembrie 2023
Sferturi de finală: 3 aprilie 2024
Semifinale: 24 aprilie 2024
Finala Cupei României: 15 mai 2024

Ultima oră

Comentariul meu