conferință „șanse egale pe piața muncii” la mediaș – 21 august, ora 13.30

Comunicat de Presă

Asociația CROFMPS organizează la Mediaș, evenimentul TIP 2 „Șanse Egale pe Piața Muncii” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea Evenimentului TIP 2 – „Șanse Egale pe Piața Muncii”. Evenimentul va avea loc la HOTEL EDELWEISS MEDIAS, Strada Aurel Vlaicu 5, pe data de 21 august, începând cu ora 13:30.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza persoanele în căutarea unui loc de muncă cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au angajatorii în asigurarea egalității de șanse pentru încadrarea în muncă. Vor fi abordate teme precum: prevederi legale în privința accesului nediscriminatoriu pe piața muncii; drepturile persoanei în căutarea unui loc de muncă; drepturile angajatului și obligațiile angajatorilor; și identificarea situațiilor de nerespectare a egalității de șanse pe piața muncii.

Prin acest eveniment, Asociația CROFMPS dorește să evidențieze importanța egalității de șanse în procesul de angajare și să încurajeze o abordare activă și informată din partea celor în căutarea unui loc de muncă.

Vă invităm să participați la acest eveniment care promovează îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii, subliniind atât drepturile angajaților cât și obligațiile angajatorilor.

Pe lângă tema principală a egalității de șanse, evenimentul va include și discuții despre protecția mediului, eficiența energetică, schimbările climatice și adaptarea la acestea, biodiversitate, rezistența la dezastre și strategii de prevenire și gestionare a riscurilor.

conferință „șanse egale pe piața muncii” la mediaș – 21 august, ora 13.30
conferință „șanse egale pe piața muncii” la mediaș – 21 august, ora 13.30

Ultima oră

Comentariul meu