șofer rănit grav după ce a lovit un copac și s-a răsturnat cu mașina la mediaș. nu avea permis

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit, miercuri, aproape de miezul nopții, la un accident rutier produs pe strada Hermann Oberth din municipiu. Șoferul unui autoturism a lovit o balustradă de protecție de pe drum, apoi a acroșat un copac, după care s-a răsturnat în afara părții carosabilului. Atât el, cât și pasagera din autoturism, au fost duși la spital. 

Polițiștii rutieri au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, faptul că „un bărbat în vârsta de 23 de ani, cetățean străin, a condus autoturismul pe strada H. Oberth având direcția de deplasare spre Sibiu, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii, a lovit balustrada de protecție de pe marginea părții carosabile și un copac din proximitate, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile”. Tânărul de 23 de ani nu deține permis de conducere.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care conducea mașina și a unei tinere de 22 de ani, din Moșna, pasageră în autoturism. Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au asistat medical cele două victime. „SAJ a asistat bărbatul de 23 de ani care a suferit fracturi deschise ale membrele superioare, traumatism cranio-cerebral acut și mai multe contuzii”, informează Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. „O femeie în vârstă de 22 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Mediaș conștientă, având un traumatism cranio-cerebral deschis și un traumatism lombar”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu