scandal în fața primăriei vurpăr după ce localnicii au rămas fără apă. „murim de sete” (video)

Zeci de oameni s-au adunat  joi în fața Primăriei Vurpăr unde protestează pentru că le-a fost tăiată apa de la rețea de aproximativ trei luni. Primarul a ieșit în fața instituției pentru a sta de vorbă cu localnicii.

Zeci de locuitori ai comunei Vurpăr protestează joi, în fața primăriei, deoarece nu mai au acces la apă. Oamenii susțin că „mor de sete” și cer conducerii să fie luate măsuri, respectiv curățarea unei fântâni, de unde în trecut sătenii se aprovizionau cu apă, dar care acum nu mai este funcțională. Localnicii spun că de aproximativ trei luni nu au apă, ci doar în anumite intervale orale, respectiv între orele 1 și 3 noapte.

„De câteva luni nu avem apa. Primarul are apă, noi avem doar noapte. Ne trezim să băgăm haine la spălat că pe timpul zilei nu e strop de apă”, spune Georgiana.

Primarul a ieșit în fața instituției pentru a le explica situația celor care îi aduc acuzații. „Soluțiile sunt găsite. Am consilieri locali care îi „întărâtă” pe oameni, unul de la AUR și unul de la mine. Trebuie să oprim și să raționalizăm apa pentru că nu s-a făcut rețeaua cum trebuie de la bun început de fostul primar. Cât despre fântâna comună, de patru ori am pus pompe și copiii le-au rupt. Au au aruncat animale moarte în ea. Eu nu pot să stau să le păzesc”, a spus Liviu Toma, primarul comunei Vurpăr.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu