Juniorii Under 12 de la Interstar au câștigat turneul internațional de la Debrecen
Echipa Under 12 a Interstar Sibiu U12 a câștigat cea de a 33-a ediție a turneului internațional Karneval Kupa de la Debrecen.
Echipa pregătită de Horațiu Băra Graeff a învins în finala mare a competiției din Ungaria pe Sporting Cluj Napoca, cu 2-1.
„Este un rezultat notabil atât pentru clubul nostru cât și pentru fotbalul din Sibiu. Ne bucurăm că am avut evoluții bune și am reușit să câștigăm. Este meritul copiilor și a celor care i-au susținut în permanență. Ne dorim ca și pe viitor să avem astfel de evoluții” a spus antrenorul Horațiu Băra Graeff.
În Ungaria, juniorii U 12 de la Interstar au obținut victorii pe linie: 2-0 cu Ikarus Budapest, 4-0 cu Csepel Budapest, 9-0 cu Borsi, 2-0 cu Celta Brasov, 2-0  cu Szolnoki MÁV FC și 2-1 cu Sporting Cluj Napoca 2-1. Golul primit în finală a fost singurul încasat de sibieni la acest turneu.
Interstar a avut la Karneval Kupa echipe înscrise în competiție la categoriile U14, U12, U11 și U10.
Participarea echipelor Interstar la turneul de la Debrecen a fost o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2023.
LOT INTERSTAR U 12: Muntean Raul, Olariu Ianis, David Vlad, Galea David, Albu Andreas, Basaraba David, Rusu Ștefan, Ursu Eduard, Stanila David, Bucșa Dragoș, Oghenovo Matthew, Pantea Roman, Catana David, Lupuletu David, Bagdasar Ștefan.
Juniorii Under 12 de la Interstar au câștigat turneul internațional de la Debrecen

Ultima oră

Comentariul meu