fc hermannstadt, succes categoric în testul cu ocna dej
Într-un joc amical disputat joi dimineață pe Stadionul Municipal, cu porțile închise, FC Hermannstadt a învins clar, scor 6-0 (2-0) echipa de Liga 3, Minerul 1947 Ocna Dej. 
Pentru echipa pregătită de Marius Măldărășanu au marcat Bejan, Petrescu (penalty), Balaure, Bucuroiu, Paraschiv și Gabi Iancu. Minerul Ocna Dej are o echipă solidă pentru Liga 3 și după ce sezonul trecut a jucat în play-out, pentru anul viitor își propune accederea la barajele de promovare.
Cum era de așteptat, antrenorul Măldărășanu a început meciul cu Minerul cu jucătorii care au evoluat mai puțin în startul acestui sezon și a rulat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție pe foaia de joc. De remarcat revenirea lui Paraschiv, refăcut rapid după entorsa suferită în urmă cu două săptămâni.
Duminica trecută, sibienii au mai disputat un amical, la Cluj, pierdut cu 2-3 contra CFR, după ce au condus cu 2-0.
Cele  două teste au avut un rol important, de a menține echipa în ritm în pauza de două săptămâni, cauzată de amânarea jocului din etapa 5 a Superligii, de pe teren propriu, cu FCSB.
Luni, 21 august, de la ora 18.30, la Sfântu Gheorghe, FC Hermannstadt va întâlni pe Sepsi, în meci contând pentru etapa 6 din Superligă. Cu șase puncte din patru meciuri, sibienii sunt pe locul 8 în Superligă, dar au un meci mai puțin disputat.
FC Hermannstadt: Muțiu – Medina, Bejan, Antoche, Ciubotaru – Biceanu, Murgia – Bărbuț, Neguț, Petrescu – Fonseca. Au mai jucat: Letica, D. Iancu, G. Iancu, Rotar, Jipa, Stoica, Baba, Paraschiv, Găman, Butean, Bucuroiu, Balaure.
fc hermannstadt, succes categoric în testul cu ocna dej

Ultima oră

Comentariul meu