experiența unui concurent american la red bull romaniacs. cerere în căsătorie pe podul minciunilor și momente cheie de la competiție (video)
Sursa foto: Facebook/ Matt Adams

Un participant american a documentat toată experiența pe care a trăit-o la competiția „Red Bull Romaniacs”, de anul acesta. De la momentul în care a ajuns în Sibiu și până la plecare a surprins într-un video de treizeci de minute atmosfera inedită și plină de adrenalină de la competiția de enduro.

Americanul Matthew Adams a participat și în acest an la „Red Bull Romaniacs”. Acesta prezintă întreaga experiență într-un videoclip pe youtube, pe care o descrie ca fiind „o călătorie” epică. În începutul filmării, Matthew a imortalizat o plimbare pe străzile fermecătoare ale Sibiului și un moment inedit în care unul din prietenii lui americani își cere iubita în căsătorie, chiar pe Podul Minciunilor.

YouTube video
 În continuarea videoclipului, concurentul american prezintă momente cheie ale competiției, respectiv parada, prologul, principala cursă, dar și momente de la antrenamente cu motocicleta pe munte. Matthew a filmat momentul paradei electrizante și prologul de deschidere. Concurentul s-a întors acasă cu o medalie de bronz.

La competiția de anul acesta au fost prezenți la Sibiu concurenți din 55 de țări. Iubitorii de adrenalină au venit din Marea Britanie, Germania, Spania, Bulgaria și din Africa de Sud pentru a participa la cel mai dur hard enduro din lume, desfășurat la sfârșitul lunii iulie.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu