depășirea ce l-a condus la moarte. tânărul decedat în accident la avrig avea 19 ani
Sursa foto: Facebook/Cris romani info

Un accident teribil a avut loc, miercuri după-amiaza, pe centura orașului Avrig. Două autoturisme au intrat în coliziune în urma unei depășiri neregulamentare. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre șoferi a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. Acesta a fost scos cu ajutorul echipajului de descarcerare, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare, întrucât intrase în stop cardio-respirator. Din păcate, conducătorul auto a decedat, în timp ce alte trei victime au ajuns la spital. 

Accidentul s-a produs pe Centura Avrigului. Două mașini s-au izbit frontal, după ce unul dintre șoferi a depășit neregulamentar. Impactul a fost devastator, iar primele date au arătat că evenimentul s-a soldat cu patru victime. A fost solicitată inclusiv intervenția unui elicopter SMURD din cadrul ISU Brașov. (Imagini de la accident, AICI)

Echipajele medicale din cadrul ISU și SAJ Sibiu au ajuns imediat la fața locului. Unul dintre șoferi, cel în vârstă de 19 ani, era încarcerat între fiarele vehiculului. A fost scos de echipa de descarcerare, după care au început manevrele de resuscitare, întrucât el se afla în stop cardio-respirator. Dar, în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori, bărbatul a murit. 

depășirea ce l-a condus la moarte. tânărul decedat în accident la avrig avea 19 ani

Alte trei persoane rănite în accident au ajuns la spital. Celălalt șofer, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, a suferit un traumatism la membrele superioare și escoriații. O femeie de 35 de ani a suferit un traumatism abdominal acut și multiple contuzii, iar altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a suferit un traumatism lombar. 

Șoferul decedat a produs accidentul

Primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului au arătat că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Sursele Ora de Sibiu au declarat că cel care a intrat în depășire este șoferul în vârstă de 19 ani, care a și decedat. Bărbatul era din Tălmaciu. 

O comunitate întreagă îl plânge acum pe tânărul decedat. Oamenii spun că era „un copil respectuos” și săritor. Părinții sunt în stare de șoc, el fiind singurul lor copil. 

Sute de oameni au transmis mesaje de condoleanțe, pe rețelele de socializare, familiei îndoliate. „Dumnezeu sa te ierte, vecine. Nu trebuia să se întâmple așa ceva! Erai prea bun și o să ne lipsești. Ne pare foarte rău”, a transmis un vecin de-ai băiatului decedat. „Dumnezeu să-l ierte, era un copil foarte respectuos și deștept”, a scris o persoană. „Dumnezeu să îl ierte. Prea tânăr a plecat dintre noi”, a scris altcineva. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu