USR Tineret își unește forțele pentru o viață mai bună în România (C.P.)

50 de membri USR Tineret veniți din toată țara s-au adunat cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului în comuna Micăsasa pentru a participala prima ediție a evenimentului tabără MicăsasaYouth Camp.

Evenimentul desfășurat timp de patruzile, în mijlocul naturii, a reprezentat un moment de reflecție, dezbatere și acțiune concretă învederea modelării si susținerii unui viitor bun pentru tinerii din România.

Unul dintre momentele cheie ale taberei a fostredactarea Manifestului Tinerilor. Aici, participanțiiși-au unit gândurile, speranțele și aspirațiile cu privire la viitorul țării. Manifestul cuprinde viziuneaacestora în  privința următoarelor direcții: educațieși viitorul tinerilor, implicare civică și politică șisănătate mentală

Totodată, tinerii au dedicat timp și energieproiectelor civice menite aducă îmbunătățiritangibile comunității locale. În cadrul acesteiexperiențe, ei au avut ocazia de a se implica direct în comuna Micăsasa. Tinerii au vopsit podul șibăncile din parcul comunei, aducând un suflu nouși proaspăt în acest spațiu de recreere. De asemenea, au construit un gard la locul de joacădin satul Țapu, contribuind la crearea unui mediusigur și atractiv pentru copiii din zonă

Tinerii de la USR au arătat sunt mai mult decâtdiscursuri și intenții. Prin fapte concrete și prinimplicare activă în comunitate, ei au demonstrat sunt gata contribuie la construirea unei Româniimai bune și mai responsabile.

Micăsasa Youth Camp a fost un exemplu clar al angajamentului nostru pentru schimbare și pentrubinele comun. Ne-am unit forțele, am gândit înperspectivă și am transformat ideile în acțiunipalpabile. Suntem determinați aducemschimbarea pe care o dorim în țara noastră. Cu această experiență în spate, ne pregătim acum facem cunoscută viziunea noastră prin manifestulredactat și continuăm lucrăm pentru o Românie mai prosperă și mai echitabilă„, a declarat Ervin Iakób, președinte al organizațieijudețene USR Tineret.

USR Tineret reprezintă o forță proactivă și creativă, dedicată construirii unui viitor mai bun. Prin astfelde inițiative și acțiuni concrete, ei își dovedescangajamentul pentru valorile și principiile în care cred.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică