șelimbăr, calificare fără emoții în turul iv al cupei - triplă pentru rodri hernando

CSC 1599 Șelimbăr s-a calificat fără emoții în turul 4 al Cupei României, după ce a câștigat miercuri, în deplasare, la Câmpulung, scor 4-1 cu Muscelul Elite, echipă care joacă în Liga 3. 

Claudiu Niculescu a mizat în disputa cu Muscelul Câmpulung Elite pe mai mulți jucători care au prins mai puțin echipa în startul Ligii 2, iar printre titulari au debutat și ultimii veniți, danezul Babovic și camerunezul Moussinga.

Sibienii au deschis scorul în minutul 22, prin Rodri Hernando, care a profitat de o eroare în defensiva gazdelor și nemarcat la 14 metri, a șutat plasat, la colțul lung. A fost prima reușită a ibericului venit în această vară și care are misiunea de a suplini plecarea francezului Gele.

Șelimbăr s-a distanțat imediat după pauză, în minutul 47, când tot Hernando a marcat din 6 metri, după o centrare pe jos din partea dreaptă. Apoi, Rodri reușește să puncteze și în minutul 53, după o lansare lungă a lui Babovic, la care spaniolul a rămas singur cu portarul advers și a marcat lejer. Argeșenii reduc din diferență în minutul 59, prin Niță, după ce acesta a driblat toată apărarea sibiană!

Șelimbărul face 4-1 în minutul 73 după un autogol al lui Ndah și orice discuție în privința calificării era încheiată. Astfel, trupa lui Claudiu Niculescu merge fără emoții în play-off și dacă va câștiga și acolo, va avansa în grupe.

În următorul tur, play-off, programat pe 3o august va intra în competiție și echipa de Liga 1, FC Hermannstadt.  În play-off joacă 24 de echipe calificate din turul 3 și 8 echipe de Liga 1.

CSC 1599 Șelimbăr este lider în Liga 2, cu punctaj maxim după două etape.

CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș (Mitrea 46), Lumbu, Babovic (Crișan 77), Alexe – Luca, Moussinga (Rotund 67) – Monea (Schieb 46), Soare (T. Călin 67), Vânău – Hernando. Antrenor: Claudiu Niculescu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu