politia
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație produs pe DN 14, în localitatea Târnava. Un bărbat aflat pe trotinetă a fost lovit de un camion. Șoferul acestuia nu a păstrat distanța în momentul în care a intrat în depășire. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că șoferul unui camion, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Hoghilag, a lovit o trotinetă. Accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în momentul depășirii acesteia.

Bărbatul care conducea trotineta, un localnic în vârstă de 66 de ani, a suferit vătămări corporale în urma accidentului rutier. „Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN 14 pe raza localității Târnava. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ cu medic. Bărbatul în vârstă de 66 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transport de echipajul SMURD împreună cu medicul SAJ la CPU Mediaș, conștient, având un traumatism cranio-cerebral”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu