accident cu patru răniți pe centura avrigului. tânăr de 19 ani, decedat (update)

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, pe Centura Avrigului. Două mașini au intrat într-o coliziune, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite. Un tânăr de 19 ani a decedat. Traficul este blocat total. 

UPDATE 2

Tânărul în vârstă de 19 ani, care a suferit un stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la fața locului. Medicul de urgență a declarat decesul acestuia. Celelalte trei victime conștiente au fost transportate de echipajele SMURD și de echipajul SAJ la UPU Sibiu. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare și escoriații, o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut și multiple contuzii și o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar.

accident cu patru răniți pe centura avrigului. tânăr de 19 ani, decedat (update)

UPDATE 1

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele două mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare. „Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Traficul rutier pe DN1 – Centura Avrigului este blocat total în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Patru persoane au fost rănite în urma evenimentului. Printre ele se numără și un tânăr de 19 ani care a fost scos dintre fiarele contorsionate ale unei mașini. El este inconștient, fiind în stop cardio-respirator. „Un tânăr de 19 ani este încarcerat și este inconștient. La acest moment se aplică manevre de resuscitare pentru tânărul de 19 ani care a fost descarcerat, acesta se află în SCR. De asemenea se acordă asistență medicală pentru celelalte trei persoane”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

accident cu patru răniți pe centura avrigului. tânăr de 19 ani, decedat (update)

La fața locului sunt mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și două de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. La accident va interveni și elicopterul SMURD din cadrul ISU Brașov.

accident cu patru răniți pe centura avrigului. tânăr de 19 ani, decedat (update)

Traficul rutier este deviat de către polițiști prin orașul Avrig. Aceștia le recomandă șoferilor să circule cu prudență în zonă.

Ultima oră

Comentariul meu